1394/06/30 16:49

علایم یبوست

در اصل هر چیزی که رژیم غذایی شما را مختل کند می تواند نظم دستگاه گوارش تان را نیز بر هم زند. همان گونه که برنامه چهارهفته ای تان را برای رفع یبوست مرتب می کنید، به یاد داشته باشید که همه داروهایی که استفاده می نمایید را هم در لیست مواردی که می خورید و می آشامید، یادداشت نمایید. درمورد عارضه های جانبی گوارشی بالقوه آن ها از پزشک مشاوره بگیرید و در نظر داشته باشید که برخی از این داروها قادرند برخی از نشانه های یبوست را در شما پدید آورند.
باز هم به شما یادآوری می کنم که به هیچ وجهی  خودسرانه و بدون مشاوره با پزشک، استفاده هیچ یک از داروهایی را که می خورید، قطع ننمایید. مصرف نکردن یا کم کردن مقدار استفاده دارو یا تغییر در زمان و شیوه استفاده آن بدون تجویز پزشک می تواند خیلی ریسک پذیر است.

علت ها و نشانه های یبوست
اگر رده های پتاسیم و منیزیم در خون شما به اندازه کافی نباشد، امکان دارد در عملکرد عضله های روده بزرگ و کوچک شما نقص پدید آورد. احتمال آن است که عضله هایی که بایست فشرده شوند تا حرکت مدفوع را کنترل کنند نتوانند به صورت صحیحی عمل کنند و مواد داخل روده بزرگ را به جلو هدایت کنند. در وضعیت نرمال رژیم غذایی معمولی سبب کم شدن پتاسیم و منیزیم نمی گردد الا اینکه به بیماری ویژه ای نظیر سلیاک مبتلا باشید. غالبا این گونه نارسایی ها بر خاطر استفاده از داروها اتفاق می افتد، نظیر ادرارآورها و مسهل ها، به ویژه اگر خودسرانه و بدون توصیه پزشک این داروها را استفاده می کنید. پزشک می تواند این وضعیت ها را ارزیابی نموده و داروهای مناسب به منظور یبوست را بنویسد. با وجودی که غالبا کمبود پتاسیم و منیزم به علت رژیم غذایی پیش نمی اید، اما بایست دانست، موز، پرتقال، طالبی، توت فرنگی، سیب زمینی و زردچوبه پر از پتاسیم می باشند. لوبیای سیاه، غلات کامل، بروکلی خام و مغزها منیزیم خیلی زیادی دارند.

آمار نشانگر آن است که تقریبا ۵ درصد از زنانی که این جراحی را انجام داده اند، یبوست داشته اند و با این مشکل گرفتار بودند. اگر مشاهده کردید که بعد از این جراحی یک مرتبه یبوست دارید یا نشانه های آن بدتر شده است، سریعا به پزشک مراجعه کنید.
تحمل کردن یبوست مزمن ابدا سهل نمی باشد اما موقعیت هایی می باشند که امکان دارد این وضعیت نامطلوب، به امر ریسک پذیر دیگری نیز مرتبط شود. حتماً بایست مطلع باشید که کی نشانه ها ریسک پذیر می شوند و بایست در نخستین مجال به پزشک رجوع نمایید و زیر نظر پزشک باشید. اگر مشاهده کردید که یکی از نشانه های زیر را دارا هستید زود پزشک خودتان را مطلع کنید. مراد از ظاهر شدن ناگهانی، یک دوره زمانی می باشد که مدت آن می تواند تغییر کند و میان یک تا چهار هفته طول داشته باشد.

ظاهر شدن ناگهانی یبوست بعد از ۴۵ سالگی، می تواند علامت سرطان روده بزرگ باشد.
یبوستی که با عوض شدن های ناگهانی در حالت نرمال کارکردن شکم توام باشد، به ویژه پایین آمدن ناگهانی تعداد مرتبه های دفع مدفوع
دفع مدفوع باریک
پایین آمدن وزن قابل توجه بدون اینکه عمداً به منظور لاغر شدن عملی کرده باشید (بیش از ۴/۵ کیلو طی یک تا دو ماه)
پایین آمدن اشتها
بودن خون در مدفوع
کم خونی ناگهانی
سخت شدن دفع مدفوع که تازه اتفاق افتاده و با درد پی در پی در ناجیه پایین شکم توام می باشد از نشانه های یبوست است.

 
تعیین وقت اینترنتی
نام
تلفن شما (الزامی)
پیام شما
ارتباط با ما
    میدان ونک، خ ملاصدرا، خ پردیس شرقی، ساختمان پردیسان، پلاک 14، طبقه 5



  جواب دهی تلفن همه روزه از 9 صبح تا 9 شب
مراجعه و پذیرش حضوری فقط با تعیین وقت قبلی
نظر شما درباره این مطلب
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

برچسب ها :